Foredrag: Min Camino

Jeg tager ud og afholder nedenstående foredrag om min pilgrimstur i Nordspanien. Kontakt mig for dato og pris.


Min Camino 

800 km pilgrimstur gennem Nordspanien

v. Gitte Mayland Larsen

I juni 2010 forlod jeg mine to børn på 6 og 12 år, firma, venner og familien for at bruge hele juni på at gå den 800 km lange pilgrimstur Caminoen, som går gennem Nordspanien fra øst til Santiago de Compostele i vest.

Ikke to Caminoer er ens og folks bevæggrunde for at begive sig ud på denne tur er vidt forskellige - Og et er sikkert: Ingen af os ved, hvad vi vil finde på Caminoen (vejen)! 

Jeg havde en intention med at gå MIN Camino: jeg gik Caminoen, for i mig at integrerer den ny tids paradigme. Det feminine paradigme, hvor vi i højere grad lærer, arbejder og lever mere i overensstemmelse med vores højere bestemmelse. At vi bidrager til verden med det, som er VORES bestemmelse i stedet for at holde os tilbage, og hvor vi ikke mindst drives mere lyst, glæde, tillid, leg og lethed i stedet for stress, frygt, disciplin og hårdt arbejde.

Bliv min intention ført ud i livet? Alt dette og mere til, vil jeg dele med jer. – I første halvdel af foredraget fortæller jeg omkring alt det praktiske ved at forberede og gå Caminoen. I anden halvdel vil jeg dele mine personlige erfaringer og oplevelser fra turen.